Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Birkenstock Papucs Nyáron: Az Abszolút Legjobb Választás !

Birkenstock Papucs Nyáron: Az Abszolút Legjobb Választás !

2023. 08. 03. 00:18:29

 

A nyári nagy melegben sokunk vágyakozik a könnyed és kényelmes lábbelik után, amelyek lehetővé teszik, hogy élvezzük a meleg hónapokat teljes szabadságban és kényelemben. Az ilyen ideális lábbeli nem más, mint a legendás Birkenstock papucs, amely nem csak a kényelem és a minőség iránti elkötelezettsége miatt különleges, hanem stílusával is az abszolút legjobb választás a nyári viselethez.

Birkenstock Papucsok: A Kényelem és Minőség Különlegessége

Birkenstock Papucsok: A Kényelem és Minőség Különlegessége

2023. 08. 02. 23:34:36

 

A divat világában folyamatosan jelennek meg új trendek és lábbelik, de néhány márka kitart az idő próbája mellett, és a kényelem és minőség iránti elkötelezettségével kiemelkedik a többi közül. A Birkenstock papucsok olyan különleges lábbelik, amelyek a természetes anyagok, a tökéletes kényelem és a hagyományos design találkozását jelentik, így nem csoda, hogy az évtizedek során folyamatosan népszerűek maradtak.

Toms cipők: Az Egyszerű Elegancia és Jótékony Szándék Találkozása

Toms cipők: Az Egyszerű Elegancia és Jótékony Szándék Találkozása

2023. 08. 02. 23:18:12

 

 

A divatvilágban sok cipőmárka tűnik ki a tömegből, de kevés olyan vállalat van, amely nemcsak kényelmes és stílusos lábbeliket kínál, hanem fontos társadalmi célok megvalósítására is összpontosít. A Toms cipők egy olyan márka, amely a minőségi és stílusos cipők mellett elkötelezte magát azért, hogy a rászorulóknak segítsen a "One for One" (Egy az Egyben) mozgalom révén.

5 KÖNNYEDÉN ELEGÁNS MÓDJA A BIRKENSTOCK STÍLUSNAK

5 KÖNNYEDÉN ELEGÁNS MÓDJA A BIRKENSTOCK STÍLUSNAK

2023. 05. 10. 22:11:04

 

A Birkenstock modelljeivel hordott ruhaszettek a vagány, könnyed öltözködés szinonimájává váltak. Nézzünk csak meg néhányat a legújabb összeállításokból, amelyeket olyan sztárok viseltek, mint Katie Holmes vagy éppen Kendall Jenner.
Van egy nagyon különös művészete az It-girl, off-duty stílus elsajátításának, és a szerény Birkenstock következetesen ezeknek a laza megjelenéseknek lehet a titkos összetevője.

A TAVASZ KEDVENCEI

A TAVASZ KEDVENCEI

2023. 04. 03. 00:15:01

 

Végre itt van, beköszöntött a tavaszi jó idő! Biztos vagyok benne, hogy már nagyon sokatok várta, hogy a rövid, borongós napokat felváltsák a hosszú, kellemes meleg, tavaszi napok.
Ebben a cikkben bemutatjuk nektek, hogyan kombinálhatjátok a Birkenstock és a Toms lábbeliket divatosan.


Természetesen az idő még nem tart a nagy nyári melegnél, ezért fontos, hogy rétegesen öltözködjünk! Azonban szerencsére most már elővehetjük a lenge ruhákat, a vékony kis kabátokat és a színes, laza nadrágokat.. ja és persze a tavaszi Birkenstock/Toms lábbeliket!!

Munkahelyi lábbelinek legjobb választás : BIRKENSTOCK!

Munkahelyi lábbelinek legjobb választás : BIRKENSTOCK!

2023. 04. 02. 23:59:10

 

 

Életünk során közel 10,5 évet dolgozunk összesen. Természetes, hogy igyekszünk olyan hivatást választani, amit szívvel lélekkel tudunk végezni, majd pedig egy hozzánk illő munkahelyet választani. Azonban nem csak maga a munkavégzés fontos, hanem természetesen a munkakörülmények is. Manapság egyre több olyan munkakörülményt javító intézkedést vezetnek be a munkáltatók, amelyek javítanak a munkavállalók heti 40 órás munkaidejének minél kellemesebb eltöltését. Azonban fontos, hogy mi is figyeljünk arra, hogy Mi saját magunknak mivel tudjuk megkönnyíteni ezeket a munkaórákat!

BIRKENSTOCK ÉS A FENNTARTHATÓSÁG

BIRKENSTOCK ÉS A FENNTARTHATÓSÁG

2023. 01. 24. 19:50:34

Hogyan járul hozzá a BIRKENSTOCK a fenntartható környezethez?

 

Természeti erőforrásaink védelme korunk egyik legsürgetőbb kérdése. Ezért a Birkenstock elkötelezett a környezetbarát működés mellett. Számukra a fenntarthatóság nem marketing vezérelt hóbort, hanem a vállalati etika kifejezése. A BIRKENSTOCK-nál a környezetvédelem már régóta elsődleges fontosságú. Folyamatosan dolgoznak a gyártási folyamatok, a termékek, a csomagolás és a logisztika fejlesztésén.

Tartósságának köszönhetően a termékek természetüknél fogva fenntarthatóak. A cég által használt természetes anyagok nagy része fenntartható forrásból származik: parafa, természetes latex, juta, bőr, gyapjúfilc, réz és sárgaréz a legfontosabb anyagaik közé tartozik.

Birkenstock papucsok télen? HÁT PERSZE!!

Birkenstock papucsok télen? HÁT PERSZE!!

2023. 01. 18. 17:09:54

 

A Birkenstock papucsok a nyár ikonikus elemei, efelől semmi kétség. 

Birkenstock nyitott lábbelik az elmúlt években általában a nyári szezon végeztével visszakerültek a cipősszekrénybe. Azonban a folyamatosan frissülő, és változó divatnak köszönhetően, ma már biztonsággal kijelenthetjük, hogy ezek papucsok nem csak a nyár vagy a melegebb időjárás tökéletes választásai.   

Hiszen kimondta, hogy az őszi/téli szezonban nem lehet funkcionálisan és kényelmesen kihasználni ezeket a termékeket?

BIRKENSTOCK és HORWEEN - Amikor két világ találkozik egymással

BIRKENSTOCK és HORWEEN - Amikor két világ találkozik egymással

2023. 01. 18. 17:01:26

Az igazi kézműves munka egyre ritkább termék a piacon. Így amikor a BIRKENSTOCK együttműködött a Horween bőrgyártó céggel, az eredmény már kezdetben nagyon különlegesnek ígérkezett.

"A két vállalatunk által példamutató kézművességgel átszőtt termékek iránt nagy az kereslet. Olyan emberek számára készítünk termékeket, akik értékelik az örökséget, a minőséget és a funkcionalitást. A BIRKENSTOCK értékeit tökéletesen tükrözi a Horween, a chicagói családi vállalkozás, amelynek neve több mint egy évszázada a kiváló minőségű bőr “otthona”.

A BIRKENSTOCK és a Horween közötti kapcsolat első gyümölcse a klasszikus BIRKENSTOCK Boston és Arizona, amelyek "Basketball" és "Football" bőrből készültek, melyeket az egyedi és meghatározó BIRKENSTOCK talpbetét tesz igazán nagyszerűvé. Ezek gyönyörű termékek, a két, a mesterségük iránt szenvedélyesen elkötelezett családi vállalkozás közös örökségét egyesítik."

BIRKENSTOCK GYÁRTÁS TÖRTÉNETE

BIRKENSTOCK GYÁRTÁS TÖRTÉNETE

2022. 06. 04. 02:17:31