Home / Egyéb / Férfi birkenstock papucsok

Férfi birkenstock papucsok

Az ősz beköszöntével, tökéletes választás férfiaknak a boston bőr klumpa és az amsterdam filcből készült klumpa.

Ha biztosra szeretnél menni, válassz egy sötét színű klasszikus, kétpántos Arizona modellt, amely sötét és világosabb nadrággal is egyaránt jól mutat. De ez az állítás fordítva is igaz. A fehér és a mocca színű, világos papucsok is remekül párosíthatók fekete, sötétkék, hosszú, illetve rövidnadrággal.

Ha egy kicsit bevállalósabb vagy, bátran hordhatod a Birkenstock Gizeh modelljét. A lábujjközös fazon igazán fiatalos és friss. Erről aztán senki nem mondja azt, hogy divatjamúlt gyógypapucs. Ez a fazon is bártan kombinálható shorttal, vászonnadrággal, farmerrel.

Nyáron a férfiak is szívesen töltik szabad idejüket strandon, tópart mellett, tengerparton. Hogy ekkor se kelljen lemondani a Birkenstock papucsok általi kényelemről, remek választás az EVA műanyagból készült papucsok, amelyek rendkívül praktikusak és teljesen vízállók.

Túrázáshoz, nagyobb városi sétához, ideális választás lehet a Milano szandál, amely a kényelmes talpkialakítás mellett a bokát is fogja. Felhajtott nadrággal vagány megjelenést kölcsönöz viselőjének.