Miért kéne kompromisszumot kötni a kényelmes, mindennapi viseleti papucs és az ortopédiailag megtervezett gyógypapucsok mellett? Sokkal jobb, ha mindkét stílus előnyeit egyesítő megoldást választasz!

birkenstock_papucs_egypantosA Birkenstock papucsok, Birkenstock klumpák és Birkenstock cipők megadják a tartást a lábadnak, megfelelő mélységben tartják a talpadat és a lábujjaidnak is elég hely jut! Ez elősegíti a helyes testtartást, tökéletes súlyelosztást biztosít és sokkal kényelmesebb lesz a járás!

A Birkenstock termékek talpa rugalmas parafa-latex keverékből készül, amely rendelkezik a megfelelő keménységgel, hogy segítse a lábfejed egyensúlyozását és elég rugalmas ahhoz, hogy kényelmes legyen! Tökéletes, egyedi érzetet ad. A parafa és latex keveréke érzékeny a hőre, ezért alkalmazkodik a viselő talpához, járásához. Ezáltal minél többet viseled, annál kényelmesebb lesz a papucs, klumpa vagy cipő!

Gondolnád, hogy ilyen kevésen múlik a közérzeted?

birkenstock_klumpaA helyes testtartás segít megelőzni a gerincproblémákat, a hátfájást, az ezek miatt kialakuló rossz közérzetet és a kiegyensúlyozott élettani működést – hiszen minden szervednek megvan a maga helye a testedben, ami a helytelen testtartás miatt deformálódhat.

Ne ess abba a hibába, hogy magadra erőszakolsz egy kényelmetlen lábbelit, csak a divat kedvéért!

A Birkenstock lábbelik szerencsére mindig követik a divatot, így élénk, neon színű papucsokat, ezüst színű klumpákat is találsz a kínálatban a klasszikus, alapdarabok mellett. Többek között Heidi Klum is tervez Birkenstock papucsokat, klumpákat és cipőket.

Ne köss kompromisszumokat, inkább válaszd a tökéletes, Birkenstock megoldást!

Paste your AdWords Remarketing code here